Betaal gemakkelijk achteraf met IN3!
Een voorradig product voor 16.00 besteld? Volgende dag in huis!
Elke week één megadeal!
24/7 WhatsAppservice
Gespreid betalen in 3 termijnen met IN3 zonder rente en bkr!

Retourneren

Retourneren

  1. Het is mogelijk om artikelen te retourneren wanneer deze niet aan uw verwachtingen voldoen.  De artikelen dienen binnen de zichttermijn van 14 dagen geretourneerd te worden. De kosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. De evt. gemaakte montagekosten of z.g. comfort bezorgingen zijn ook voor uw rekening.


  2. Neem alvorens uw artikel / artikelen te retourneren, eerst contact met ons op. Dit kan telefonisch, via een e-mail naar [email protected] of door gebruik te maken van onze WhatsAppservice.
  3. De retour te sturen artikelen moeten in de originele staat zijn en in de originele verpakking - met de complete originele binnenverpakking - worden verpakt. Indien uw artikel is beschermd door luchtkussenfolie aan de buitenzijde, dient u deze ook te gebruiken wanneer u het artikel retourneert. De verpakkingsdozen mogen niet zijn beschreven.
 U dient artikelen die worden teruggezonden te retourneren met bijsluiting van de factuur. De factuur vindt u in de bevestigingsmail, die na het plaatsen van uw bestelling aan u is verzonden.
 De artikelen die worden geretourneerd, mogen niet zijn gebruikt, aangepast of enige andere wijziging hebben ondergaan. Alleen als aan bovenstaande voorwaarden is voldaan en wij de artikelen in goede staat retour hebben ontvangen kan de aanschafprijs van de artikelen worden terugbetaald. De terugbetaling vindt plaats binnen 7 dagen.

  4. U kunt uw bestelling terug sturen naar ons adres:    Zila Wonen
    Amsterdamsestraatweg 577
    3553 EH Utrecht

Voor 16:00 besteld?

Bestelling morgen in huis!

24/7 WhatsAppService

24/7 bereikbaar

Weekdeal

Elke week één megadeal!

Achteraf betalen

Eenvoudig gespreid betalen zonder rente en bkr met IN3

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Uitverkocht

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.