Betaal gemakkelijk achteraf met IN3!
Een voorradig product voor 16.00 besteld? Volgende dag in huis!
Elke week één megadeal!
24/7 WhatsAppservice
Gespreid betalen in 3 termijnen met IN3 zonder rente en bkr!

Hoogpolige vloerkleden


Filters

Dat een hoogpolig vloerkleed een fijne huisgenoot is bewijst het feit dat het zelfs een koosnaam heeft; een hoogpolig tapijt wordt ook wel een ‘shaggy’ genoemd.

Ligt jouw bed ’s ochtends ook zo lekker? En gruwel je elke morgen weer van het idee dat je je warme voeten op het koude laminaat moet zetten, (waardoor het weleens voor kan komen dat je met het verkeerde been uit bed stapt?). Maak het opstaan wat aangenamer door een shaggy vloedkleed in je slaapkamer! Door de hoge polen voelt het vloerkleed altijd warm en bijzonder zacht aan. Bovendien maakt een shaggy vloerkleed hoogpolig heel gemakkelijk een cosy en relaxte omgeving van je slaapkamer. Wees overigens niet bang, een hoogpolig vloerkleed hoeft niet per definitie duur te zijn. Er zijn ook goedkope vloerkleden. 

Maak het opstaan aangenamer door je voeten te plaatsen op een shaggy

Natuurlijk is een hoogpolig vloerkleed ook bijzonder goed geschikt voor andere ruimtes in je woning. Vooral in de kinderkamer doet een hoogpolig vloerkleed het goed. Het zachte tapijt vormt een ideale speelplek voor kleine hummeltjes, peuters en kleuters. Doordat het zo zacht is en de polen zo hoog zijn, kunnen kleintjes naar alle hartenlust over het tapijt rollebollen en de hele middag spelen zonder zich te bezeren. Maar ook als je je kinderjaren al ver voorbij bent, lig je lekkerder op een shaggy vloerkleed hoogpolig voor de open haard.

Een hoogpolig tapijt is de ideale speelplek voor kleine kinderen

Het onderhoud van een hoogpolig vloerkleed vereist weinig werk. Doordat het materiaal zacht is, kan het vuil gemakkelijk verwijderd worden. Eens in de zoveel tijd de stofzuiger erop en het vloerkleed is vuilvrij. Daarnaast is het aan te raden om af en toe het vloerkleed uit te kloppen. Hang het tapijt buiten en sla er eens flink op. Dit zorgt ervoor dat stofdeeltjes vrijkomen en automatisch loskomen. Wel kan het soms voorkomen dat het materiaal plat gaat liggen. Daardoor is bijvoorbeeld niet aan te raden om onder een bureaustoel met wieltjes, een hoogpolig vloerkleed te plaatsen. De polen zullen elke keer plat gaan liggen door het heen en weer rijden of ze kunnen vast gaan zitten in de wieltjes. Ben je op zoek naar een zacht tapijt maar dan gemaakt van een meer natuurlijk materiaal? Kies dan bijvoorbeeld een wollen vloerkleed of een fluffy vloerkleed.

Lees meer
Lees minder
Deze prachtige vloerkleden zijn het resultaat van een samenwerking tussen de bekende Nederlandse ont
Deze prachtige vloerkleden zijn het resultaat van een samenwerking tussen de bekende Nederlandse ont
Deze prachtige vloerkleden zijn het resultaat van een samenwerking tussen de bekende Nederlandse ont

Voor 16:00 besteld?

Bestelling morgen in huis!

24/7 WhatsAppService

24/7 bereikbaar

Weekdeal

Elke week één megadeal!

Achteraf betalen

Eenvoudig gespreid betalen zonder rente en bkr met IN3

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Uitverkocht

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.